کشور چین یکی از کهن ترین کشورهای جهان است چرا که از جمله تمدن هایی بوده است که در زمان تمدن مصر و بابل نیز وجود داشته است این کشور به سرعت در عرضه بینالمللی و در زمینههای تجاری و صنعتی و توریستی و… رشد قابل توجهی داشته است. بطوریکه امروزه بعنوان رقیب خیلی از کشورهای قدرتمند صنعتی و توریستی و تجاری مطرح شده است. در این مقاله ما برای آشنایی با کشور چین به جزئیات بیشتری میپردازیم.
آشنایی با قلمرو کشور چین
چین با نام رسمی جمهوری خلق چین کشوری است که در قاره آسیا واقع شده است،این کشور بر اساس فهرست کشورها بر پایه جمعیت رتبه 1 با جمعیت بیش از 1.370 میلیارد نفر به خود اختصاص داده است.
این کشور توسط کمونیست حزب چین در قالب نظام تک حزبی بر 22 استان 5 منطقه خود مختار اداره می شود.
شمالیترین بخش آن در خط مرکزی مسیر اصلی رودخانه هیلونگ و شمال رودخانه موه در استان هیلونگجیانگ قرار دارد و جنوبیترین بخش آن نیز صخره Zengmu واقع در جزایر نانشا در دریای جنوبی چین است. فاصله این دو منطقه 5500 کیلومتر است.
شرقیترین بخش چین در محل تلاقی رودخانههای هیلونگ و ووسولی است و در نهایت غربیترین بخش آن در محلی به نام پامیرس در منطقه خودمختار سین کیانگ اویگور قرار دارد. وسعت دهانه شرقی و غربی 5000 کیلومتر است (تقریباً 62 درجه عرض جغرافیایی). جزیره تایوانی بزرگترین جزیره چین و رودخانه یانگ نیز طولانیترین رودخانه چین است.
چین دارای موقعیتهای دریایی و زمینی بسیار موثری در مبحث اقتصادی است و این کشور فعالیتهای تجاری خود را با کشورهای همسایه از طریق مسیر زمینی و با سایر کشورها از طریق مسیرهای دریایی انجام میدهد. دو مسیر تجاری مشهور در چین باستان وجود دارد که اولی جاده ابریشم و دومین مسیر، جاده دریایی ابریشم است.
در سالهای اخیر، مجدداً این دو مسیر تجاری، فعالیت خود را از سر گرفتند و چین موافقتنامههای سرمایهگذاری عالی را با کشورهای مختلف امضاء کرده است که برای هر دو طرف مفید بوده است. اعتقاد بر این تفکر وجود دارد که موضوع راهاندازی مجدد این مسیرها،سهم بسزایی در تجارت کشور چین با کشورهایی که در مسیرهای تجاری و اقتصاد جهانی حضور دارند، خواهد داشت.
آشنایی با جغرافیای کشور چین
جمهوری خلق چین، در شرق آسیا واقع شده است که دارای مرز زمینی با ۱۴ کشور است از شمال با روسیه، مغولستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان،پاکستان، افغانستان، هند، نپال، ، بوتان، ویتنام، لائوس و برمه مرز خاکی دارد. این کشور همچنین از سمت شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دریای شرقی چین و دیگر آبهای آزاد احاطه شدهاست و از طریق اقیانوس آرام با آبهای آزاد ارتباط دارد.
بیشتر بخوانید: دانشگاههای کشور چین
مساحت کشور چین
چین رتبه چهارم از نظر مساحت در جهان است. مساحت کشور چین تقریباً ۹۶۱’۵۹۶’۹ کیلومتر مربع و وسعت ساحل زمینی آن 18000 کیلومتر است و هزاران جزیره از جمله جزایر دریای چین جنوبی متعلق به این کشور است. چین دارای مرز زمینی با ۱۴ کشور است. این کشور همچنین از سمت شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دریای شرقی چین و دیگر آبهای آزاد احاطه شدهاست.
آشنایی با آبها و جزایر کشور چین
وسعت آبهای چین در حدود 4.73 میلیون کیلومتر مربع و یک خط ساحلی سرزمین اصلی در حدود 18 هزار کیلومتر مربع دارد. چین با آبهای وسیعی از شمال به جنوب احاطه شده است: دریای بوهای، دریای زرد، دریای شرق چین و دریای چین جنوبی. دریای Bohai، دریایی نیمه بسته و احاطه شده توسط لیائونینگ، هبی، تیانجین و شاندونگ است.
چین دارای منابع طبیعی فراوانی است. این کشور را یک کشور ماهیگیر و فعال در زمینه تولید نمک معرفی کردهاند. در زمستان، آبها در این کشور به دلیل هوای سرد، ممکن است یخ بزنند و به این ترتیب حمل و نقل را تحت تأثیر خود قرار بدهند.
دریای زرد در کشور چین، از یانگ تسه تا شاندونگ و شبه جزیره کره بصورت نیمه بسته است. دریای شرق چین از جزیره شانگهای تا جزیره تایوان ادامه دارد و دریای چین جنوبی از جزایر گوانگدونگ تا جزایر دریای جنوبی چین قرار گرفتهاند.
همچنین سرزمین چین، مجموعاً بیش از 4500 جزیره دارد که جزایر تایوان به عنوان بزرگترین جزیره، جزیرههاینان دومین و جزیره چونگمینگ سومین جزیره مطرح چین است.
جزیره تایوان مساحتی در حدود 36000 کیلومتر مربع و جزیرههاینان 34000 کیلومتر مربع دارد. این جزیره دارای چهار مجمع الجزایر بزرگ به نامهای مجمع الجزایر ژوشان، مجمعالجزایر میودائو، مجمع الجزایر پنگو و مجمعالجزایر دریای چین جنوبی است.
در شمال شرقی جزیره تایوان جزیرههای Diaoyu و Chiwei قرار دارند که شرقیترین جزایر چین به حساب میآیند.
صخره Zengmu و Nansha Isands که در منطقه دریای چین جنوبی قرار دارد، شامل بسیاری از جزایر، مجمعالجزایر، صخرهها و گیاهان دریایی در دریای چین جنوبی هستند و به گروههای جزایر دونگشا، شیشا، ژونگشا و نانشا تقسیم میشوند.
در این بین، برخی از جزایر به مناطق گردشگری و توریستی با مناظر بینظیر تبدیل شدهاند، مانند جزایر چونگکینگ در شانگهای، جزیره گولانگیو در ژجیانگ، جزیره وایژو در گوانگسی. یک تور گردشگری تازه توسعه یافته در جزایر شیشا وجود دارد که با یک سفر از Haikou به Xisha میرود.
بیشتر بخوانید: تحصیل در چین
آشنایی با اقلیم کشور چین
در این سرزمین پهناور، انواع مختلفی از آب و هوای معتدل قارهای، موسمیمعتدل و موسمینیمه گرمسیری وجود دارد. به طور کلی آب و هوای کشور چین در اثر این اقلیم، در تابستان دارای هوای گرم و در زمستان سرد است، ولی ممکن است درجه حرارت ویژه و متفاوتی در مناطق مختلف برقرار باشد.
بهار و تابستان فصول بارندگی در چین هستند که این امر باعث شده است که بارشهای فراوانی در کشور چین وجود داشته باشد که همین امر، منبع با اهمیتی برای منابع آب شیرین در چین باشد.
منابع طبیعی کشور چین
کشور چین از نظر منابع طبیعی مثل منابع زمینی، منابع آبی، منابع معدنی، منابع گیاهی و منابع حیوانی بسیار غنی است.
منابع زمینی
توزیع منابع زمینی در کشور چین دارای سه ویژگی عمده است:
اول، تنوع در اراضی نوع کشت، جنگلها، چمنزارها، بیابانها و جزایر.
دوم، وسعت کوهها و فلاتها بیشتر از زمینهای مسطح و حوضههای آب هستند.
سوم، توزیع نامتوازن؛ به این صورت که زمینهای زراعی عمدتاً در شرق کشور متمرکز شدهاند.
چمنزارها غالباً در غرب و شمال و جنگلها نیز عمدتاً در شمالشرقی و جنوبغربی قرار گرفتهاند.
اراضی زیر کشت عمدتاً در شرق و جنوب به ویژه در دشتها توزیع میشود.
جنگلها معمولاً در مناطق کوهستانی مانند (یو-نان) واقع در جنوب غربی و (دا-زینگانلینگ) واقع در شمالشرقی قرار دارد. چمنزارها دارای مساحتی تقریباً 400 میلیون هکتار هستند و (پریلی مغولستان داخلی)، بزرگترین مراتع طبیعی چین است و محل نگهداری اسبها و گاوهای سانه و گوسفندان مغول است.
مناطق کویری نیز به طور عمده در استانهای ولقع در شمالغربی مانند گانسو، نینگشیا، سین کیانگ و چینگ-های، پراکندگی دارند.
منبع آبی کشور چین
چین دارای منابع آبی فراوانی است و دارای تعداد زیادی رودخانه و دریاچه است. هر چند چین از منابع آبی بسیاری برخوردار است، اما توزیع آن در چین به مانند منابع زمینی، نامتعادل است. توزیع منابع آبی به این صورت است که 70٪منابع آب در مناطق جنوبغربی که دارای رودخانههای فراوانی هستند، وجود دارند. همانطور که میدانیم منابع آب شامل آبهای سطحی و زیرزمینی و غیره است. آبهای سطحی که بخش عمدهای از منابع آبی را در چین تشکیل دادهاند، از رودخانهها، دریاچهها، باتلاقها، یخچالها و غیره بوجود آمدهاند که تقریباً 80٪ از کل آب چین را تشکیل دادهاند. چین دارای چندین سیستم آبی بزرگ مثل سیستم آب رودخانه یانگتسه، سیستم آب رودخانه یارلونگ زنگبو، سیستم آب رودخانه مروارید و سیستم آب رودخانه زرد است. منابع آبی سیستم آب رودخانه یانگتسه حدود 40 درصد از کل منابع آبی رودخانه را شامل میشود. آب زیرزمینی هم آبی است که در زیر زمین جریان دارد و دارای چهار نوع است. نوع دشت حوضه آب زیرزمینی عمده ترین و دشت Huanghuaihai بزرگترین منطقه جمعی از آبهای زیرزمینی است.
منابع معدنی چین
زمین شناسان وجود ذخایر 153 ماده معدنی مختلف را در سرزمین چین تأیید کردهاند که با این وجود چین سرشار از منابع معدنی مختلفی از جمله زغالسنگ، نفت، گاز طبیعی و نفت شیل و گرانیت است. این آمار، چین را در زمره دارندگان ذخایر معدنی جهان قرار داده است. وجود این منابع معدنی نه تنها در زمین، بلکه توزیع آنها در اقیانوسها هم صورت گرفته است. همچنین سرزمین چین بزرگترین ذخایر معدنی کمیاب و باارزش از جمله تنگستن، تیتانیوم، باریت، استیبنیت، میرابولیت و ولاستونیت را در جهان دارا است.
منابع گیاهی و دامی چین
در کشور چین بیش از 4500 گونه مهره دار وجود دارد که بیش از 10 درصد از کل مهرهداران جهان را شامل میشوند. نزدیک به 500 گونه جانوری، 1198 گونه از پرندگان، بیش از 320 گونه از خزندگان و 210 گونه از دوزیستان در اکوسیستم چین وجود دارد. بیش از 2000 گونه گیاه خوراکی و 3000 گونه گیاه دارویی در کشور چین وجود دارد که مزیت بزرگی برای پیشرفت طب چینی است.
اقوام و احزاب ساکن در کشور چین
کشور چین بیش از یک میلیارد و سیصد و هفتاد میلیون نفر جمعیت دارد. بیشتر مردم چین از نژاد زرد هستند و به زبان ماندارین سخن میگویند. جز چینیها تیرههای دیگری نیز در این سرزمین پهناور همچون مغولها، تبتیها و ترکها زندگی میکنند، شماری از تاجیکها نیز در بخش سین کیانگ چین میزیند. ادیان رایج این کشور عبارتند از: کنفسیوس، بودایی، تائوئیسم، اسلام و آیین ترسایی. چین یکی از چهار کشور نخستین تمدن جهان با رودخانه زرد و رودخانه یانگتسه میباشد که به عنوان گهواره تمدن است.
امروزه حزب حاکم در چین، حزب کمونیست چین (تأسیس شده در سال 1921م) است که دارای 22 استان، پنج منطقه خودمختار، چهار شهرداری تحت کنترل مستقیم (پکن، تیانجین، شانگهای و چونگ کینگ) و دو منطقه ویژه اداری هنگکنگ و ماکائو است.
از زمان اصلاحات اقتصادی صورت گرفته در سال 1978م، چین به عنوان یک خانه قدرت در حال پیشرفت در جنوب شرقی آسیا و در صحنه بینالمللی ظاهر شده است. اقوام مختلف ساکن در قلمرو چین، در مجموع به عنوان کشور چین قلمداد میشوند. دیوار بزرگ چین، خالکوبی اژدها، خرس پاندا، همگی این موارد مذکور به عنوان نمادهای مهم کشور و ملت چین هستند. در ضمن مذاهب کنفوسیوسیسم، تائوئیسم، تایچی، فنگشوی، کونگفو و غیره نیز از سرزمین چین نشأت گرفتهاند.
آشنایی با زبان کشور چین
زبان رسمیدر کشور چین، (ماندارین) است، البته بیش از 80 زبان و گویش محلی مختلف در چین وجود دارد. به عنوان یکی از شش زبان رسمیمورد استفاده در سازمان ملل، زبان چینی از بیش از 80 زبان مختلف محلی تشکیل شده است و حدود 30 نوع کاراکتر مختلف را به کار میبرد.
زبان مشترک ملیت (هان)، زبان چینی هست که تقریباً 91.59٪ از جمعیت چین را شامل میشود که البته زبان مشترک کل کشور چین هم به حساب میآید. امروزه از 55 گروه اقلیت ساکن، ملیتهای هوی و ژوانگ فقط زبان چینی را استفاده میکنند و این در حالی است که تعداد بیشتری از افراد مربوط به 53 اقلیت دیگر، هر دو زبان چینی و زبان اقلیت خود را استفاده میکنند.
زبانها در 56 قومیت چینی، مربوط به پنج دسته زبانی است:
1) دسته زبان سینو-تبت
2) دسته زبان آلتائیک
3) دسته زبان اتریشونیایی
4) دسته زبان آسترو – آسیایی
5) دسته زبان هند و اروپایی
اگرچه کشورچین دارای گویشهای متنوعی است، اما در حال حاضر مشکل زبان در این کشور برای بازدیدکنندگان خارجی، وجود ندارد. زیرا زبان انگلیسی امروزه در چین دارای محبوبیت بسیاری است و جمعیت زیادی از مردم چینی میتوانند به زبان انگلیسی صحبت بکنند؛ به ویژه جوانان تحصیل کرده دارای توانائی بیشتری هستند.
آشنایی با غذاهای کشور چین
در دوران امپراتوری شانگ (بین سالهای 1600-1046 پیش از میلاد)، ابتدا شیشههای کوچک به طورکلی به عنوان ظروف آشپزخانه مورد استفاده قرار میگرفتند، اما این روش به عنوان یک روش رایج برای خوردن وعدههای غذایی در سلسله مینگ تبدیل شد(1668-1684).
روشها و مواد تشکیل دهنده موادغذایی در مناطق مختلف چین، متفاوت است. شما میتوانید هر طعم و مزهای را که دوست دارید در این مناطق پیدا کنید. به عنوان مثال معروفترین غذاها در مناطق مختلف چین عبارتند از: اردک پکینگ ، گوشت خوک شیرین و ترش، مرغ کونگپائو، مپو توفو ، سوپ wonton، کوفتههای چینی، رولتهای بهاری.
همچنین عقربهایی که در خیابانهای پکن بصورت زنده، برای مدت زمان چندین ثانیه در روغن جوش غوطهور میشوند و روی چوب میچسبند و همراه با سس ویژهای با لذت تمام میل میگردند نیز از نمونههای دیگر غذاهای چینی است. بعلاوه شما میتوانید تعداد زیادی از حشرات دیگر نظیر مالتها و موجودات دریایی خوشمزه دیگر را برای فروش در خیابانهای توریستی پکن مشاهده بکنید.
یکی از جالبترین کارهایی که در چین انجام میگردد، تلاش برای تهیه غذاهای مختلف و معتبر چینی است. نکته جالب توجه اینکه کار غذا خوردن به سبک و سیاق بومیها، بسیار سرگرم کننده خواهد بود.
آشنایی با جمعیت کشور چین
همانطور که گفته شد چین با جمعیتی در حدود 1.370میلیارد نفر، پرجمعیتترین کشور جهان است. در سال 2017 میزان شهرنشینی %58.52 را داشته است که جمعیت سالمندان 60 سال و بالاتر از آن، 0.24 بیلیون است که 17.3٪ از کل جمعیت را شامل میشود که این آمار نشان میدهد پیری یک واقعیت غیرقابل انکار است.
آشنایی با روند شهرنشینی در کشور چین
سرعت رشد روند شهرنشینی در چین دارای سرعتی زیادی است و این به آن معنی میباشد که تعداد 300 میلیون نفر در طی 30 سال گذشته از مناطق روستایی به مناطق شهری، بخصوص شهرهای بزرگ و صنعتی مهاجرت کردهاند که این مهاجرت با توجه به رشد و توسعه صنعت و تکنولوزی در چین، مجدداً برای 30 سال آینده نیز پیش بینی میگردد.
در چین همچنین حمل و نقل به سرعت در حال پیشرفت و توسعه است. چین نسل جدیدی از قطارهای پرسرعت بین شهری و متروهای درون شهری را برای نقل و انتقال سکنین در شهرها بین نقاط مختلف کشور در اختیار دارد. همچنین فرودگاه rnational پایتخت، دومین فرودگاه شلوغ در جهان و در آسیا است. در ضمن چین دارای چندین بندر دریایی بزرگ مانند شانگهای، هنگکنگ و شنزن است.
تحصیلات در کشور چین
چین دارای سیستم آموزشی رسمیهست. امروزه در این سیستم، دولت محلی در امر آموزش اجباری، نقش محوری را برعهده دارد و دولتهای مرکزی و استانی در آموزش عالی نقش اصلی و حاکم را ایفا میکنند. وزارت ملی آموزش و پرورش، نهاد عالی اداره آموزش و پرورش در چین است و وظیفه اجرای قوانین، مقررات، دستورالعملها و سیاستهای مربوط در زمینه تحصیلی، فعالسازی و هدایت اصلاحات آموزش و ادغام و هماهنگی ابتکارات و برنامههای آموزشی در سطح کشور را عهدار است.
همچنین دولت چین با ایجاد قوانین مناسبی، توجه بیشتری را نسبت به تضمین حقوق شهروندان در دریافت آموزش و پرورش به ویژه برای اقشاری چون اقلیتها، زنان و معلولین دارد.در ضمن برای کمک به دانشجویان محتاج و جلوگیری از ترک تحصیل آنها، دولت چین مجموعهای از تصمیمات و اقدامات از جمله بورسهای تحصیلی، یارانهها، وامهای دانشجویی و همچنین کاهش شهریه تحصیلی را در برنامههای اجرائی خود مدنظر دارد.
آشنایی با تاریخ پادشاهی کشور چین
تاریخ پادشاهی کشور چین همراه با پیدایش و سقوط بسیاری از سلسلههای مختلف بوده است، ولی در کل سن دوران پادشاهی به طور قابل ملاحظهای پایدار و طولانی بوده است و توسط یک ساختار حکومتی پیشرفته که شامل مفاهیم شایسته سالاری بود، مشخص بوده است. خصوصیات متمایزی برای هر سلسلهای وجود داشته و در بسیاری از دورههای پادشاهی، تأثیرات و تغییرات فرهنگی و سیاسی داخلی و خارجی از طریق کشورگشایی و مهاجرت، برای چین ایجاد شده است.
این یک تاریخ طولانی و پیچیده است که شامل همه سلسله ها با فرهنگ به یاد ماندنی خاص خود است. چین کشور مهمی است زیرا دارای 1.4 میلیارد نفر جمعیت است و یکی از تمدن های با نفوذ و قدیمی است. از سلسله ژو آغاز تاریخ فئودالی چین تا سقوط سلسله چینگ در سال 1911 است.
آشنایی با سنتها و فرهنگها و تاریخ در کشور چین
اقتصاد چین – آشنایی با کشور چینسایتها و فضاهای تاریخی و سنتی و طبیعی زیادی در چین وجود دارد. بعنوان مثال مواردی چون طولانیترین دیوار جهان (دیوار بزرگ چین)، بزرگترین مجموعه جهان از منبت کاری با قدمت 2000 ساله، ارتش Terracotta و بزرگترین کاخ باستانی جهان، شهر ممنوعه از جمله فضاهای تاریخی و باستانی کشور چین هستند. همچنین گیلین زیبا، رودخانه پر زرق و برق Yangtze، کوههای معروف زرد، پانداهای زیبا و سواحل بینظیر در سانیا هم از جمله این موارد میتوان نام برد.
آشنایی با اقتصاد کشور چین
کشور چین در 30 سال گذشته (به میزان 10 درصد یا بیشتر در یک سال) دارای سریعترین رشد اقتصادی در جهان بوده است. این کشور دارای رتبه دومین اقتصاد بزرگ در بین کشورهای جهان است که میزان تولید ناخالص داخلی 2016 آن 11.4 تریلیون دلار است. سرزمین چین به عنوان کارخانه جهان شناخته شده است و این اعتبار به این معنی است که کشور چین به عنوان بزرگترین تولیدکننده در صنایعی همچون بتن، فولاد، کودهای دامیو گیاهی و …، البسه و اسباببازی در جهان مشهور است.
آشنایی با سیاست کشور چین
جمهوری خلق چین یک کشور سوسیالیستی است. نظام سوسیالیسم نظام اصلی جمهوری خلق چین است.چین از سال ۱۹۹۶ عضو پیمان امنیتی سازمان همکاری شانگهای میباشد. سازمان همکاری شانگهای از دل رقابت قدرتهای بزرگ برسر منطقه ژئوپلیتیک آسیای میانه ظهور کرد.
نظام مجلس ملی نمایندگان خلق نظام اصلی سیاسی چین بوده و شکل سازمانی قدرت سیاسی دیکتاتوری دموکراتیک چین و نظام دولتی چین به شمار میرود. مجلس ملی نمایندگان خلق چین متفاوت با پارلمان نظام تفکیک و توازن سه قوا است. مجلس ملی نمایندگان خلق چین براساس قانون اساسی به عنوان عالیترین مرجع قدرت کشور تعیین شدهاست.
نظام همکاری چند حزبی و مشورت سیاسی به رهبری حزب کمونیست چین نظام سیاسی اصلی چین محسوب میشود. چین کشوری چند حزبی است. بغیر از حزب کمونیست ، ۸ حزب دموکراتیک در این کشور وجود دارد که قبل از ایجاد جمهوری خلق چین به وجود آمده و در زمینه سیاسی طرفدار رهبری حزب کمونیست است و این انتخاب تاریخی را آنان در جریان همکاری طولانی و مبارزات مشترک به اتفاق حزب کمونیست چین انجام دادهاند.
آشنایی با قدرت نظامیکشور چین
امروزه چین تبدیل به یک قدرت نظامیدر جهان شده است. در حال حاضر نه تنها این کشور نیازی به وارد کردن تسلیحات ندارد، بلکه به یکی از صادرکنندگان اصلی سلاح و جنگ افزار در جهان تبدیل شده است. کشور چین همه نوع تجهیزات نظامیاز جمله توپ و تانک و موشک و سامانههای پدافند هوایی و پهبادهای جنگی را به کشورهای جهان میفروشد. چین در حال حاضر مشغول تولید سومین رزمناو بزرگ هواپیمابر است.
آشنایی با اختراعات کشور چین
ساخت مواد منفجره مانند باروت، مواد شیمیایی، اسلحه، دود، وسایلی که در آن از آتش استفاده میشد، ساخته دست چینیها بودند و البته در زمانهای بعد، مردم چین راکت و اسلحه و توپ را ساختند.
چون چینیها بیشترین آتش بازی را انجام میدهند، در حدود 85٪ صادرات تجهیزات و ادوات آتش بازی را در جهان به خود اختصاص دادهاند.. در بیشتر تعطیلات موجود در تقویم چین، وسایل و تجهیزات آتشبازی تقریباً در همه جا فروخته میشوند و شما میتوانید از سگرم شدن با آنها، بخوبی لذت ببرید.
امید است که همه مواردی که در این مقاله ذکر گردید، بعنوان راهنمای مناسبی برای افرادی باشد که قرار است برای علتی وارد کشور چین بشوند. پیشنهاد میکنیم بعد از خواندن مقاله آشنایی با کشور چین اگر باز هم سئوالی در ذهن خود دارید با ما مطرح کنید.
اعداد نمادهای خوش شانسی وبدشانسی در چین
در کشور چین عدد 4 عدد بد شانسی می باشد.این عدد از لحاظ بدیمن بودن به عدد 13 در اروپا مشابه می باشد. در چین گاهی هتل ها یا خانه هایی پیدا خواهید کرد که طبقه چهارم در آن ها وجود ندارد. از آنجا که چینی ها با بسیاری از مردم کشورهای دیگر در ارتباط می باشند، شنیده شده است که که نباید طبقه های 4، 13 و 14 به خصوص در هتل ها وجود داشته باشد.
ترس از 4 دارای یک نام قدیمی به نام تترافوبیا میباشد.به هر حال این موضوع در بسیاری از کشورهای شرق آسیا رایج است. همچنین در ژاپن، ویتنام، کره و همچنین در سنگاپور و مالزی، مردم با ترس از 4 مواجه می شوند. و در این کشورها، عدد 4، عدد مرگ بیان ميشود.
در مقابل عدد چهار، عدد هشت قرار دارد.این عدد ، عدد خوش شانسی و خوش یمنی تلقی میشود. در چین عددهشت عمدتاً با پول و موفقیت مالی همراه است و اغلب در شماره تلفن همراه یا پلاک خودرو دیده می شود.
روحیه ی انقلابی مردم چین
ملت چین که در جهان به تاب آوری و ایستادگی مشهور است، در عین حال ملتی آزادی بخش غنی از سنت های انقلابی است. به عنوان مثال تاریخ نشان می دهد که مردم چین هرگز سلطه نیروهای تاریک را تحمل نکرده اند و همواره از شیوه های انقلابی برای سرنگونی و تغییر آن استفاده کرده اند. در هزاره های گذشته، صدها شورش دهقانی، بزرگ و کوچک، علیه سلطه تاریک صاحبخانه ها و اشراف وجود داشته است.
در بیشتر موارد تغییرات دودمان ها ناشی از این شورش های دهقانی بود. ملیت های چین همواره با ظلم خارجی مبارزه کرده اند و برای آزادی خود از آن به شورش متوسل شده اند. آنها بر اساس برابری، و در برابر ظلم به یک ملیت توسط ملیت دیگر با اتحاد ایستاده اند. در تاریخ باستانی ملت چین قهرمانان ملی و رهبران انقلابی زیادی ظهور کرده اند. به این ترتیب ملت چین دارای سنت های انقلابی با شکوه و میراث تاریخی پر زرق و برق است.
ورزش های مورد علاقه مردم چین
ورود ورزش مدرن به چین ، در پایان قرن نوزدهم، به هیچ وجه بر شیوه های به اصطلاح سنتی و فیزیکی مانند هنرهای رزمی و ژیمناستیک، تأثیری نداشت.
با حفظ و تمرین ورزش های قدیمی، این امکان وجود داشت که اگر عملکرد چین در زمینه ورزش های مدرن خوب نبود، دوباره به این ورزش های قدیمی سر زد. ورود ورزش مدرن در پایان قرن نوزدهم به چین، باعث نشد که شهروندان چینی، از سنت ورزشی غنی خود چشم بپوشند. به اصطلاح میتوان گفت شیوه های فیزیکی سنتی مانند هنرهای رزمی و ژیمناستیک بهداشتی هنوز روی کارهستند. میراث ورزشی در چین که جهان را اغوا می کند.
سخت است بگوییم در چین کدام ورزش محبوب تراست، چینی ها هر جایی در دنیا که هستند، با فرهنگ ورزشی خود صادق می مانند. هنرهای رزمی نشان ویژه ای بر هویت فرهنگی چین می باشند. وو خواکین، عامل شرکت چینی کووک مالی می گوید: «من در هر کجا که هستم به تمرین ووشو ادامه می دهم.»
او در مسابقات جهانی در سطح بسیار بالا شرکت می کند و صاحب افتخارات و مدال های زیادی می باشد.
چین با حضور در رقابت های بزرگ رزمی و ورزشی، استعداد و هنر خود را ثابت میکند . مسابقات ورزشی هم اکنون بخشی از فرهنگ عامه چین است. در میان ورزش های مدرن تمرین شده، تنیس روی میز و دو و میدانی، به ویژه در مدارس و دانشگاه ها طرفدارهای زیادی دارد.
ورزش بسکتبال و فوتبال در چین اگر چه از محبوبیت خوبی برخوردار است اما آن ها نمی توانستند در این ورزش ها به موفقیت مورد انتظار دست یابند. به گفته برخی منابعی که به چین سفر کرده اند، بسکتبال به طور فزاینده ای توسط پسران محبوب می باشد، در حالی که دختران بدمینتون و دو و میدانی را ترجیح می دهند.
این ورزش ها در میان مردم چین، ازجمله محبوب ترین ورزش ها است و به طور گسترده ای توسط بزرگسالان انجام می شود.
معروف ترین شهرهای چین
- پکن
- شانگهای
- تیانجین
- Hangzhou
- Shenyang
- چینگ یانگ
- نانکینگ
- کانتون
- چنگدو
مشهورترین استان های چین
- سیچوان
- لیائونینگ
- یوننان
- هبی
- سین کیانگ
- گوئیژو
- چینگ یانگ
- شاندونگ
10 مکان گردشگری مشهور چین
- دیوار بزرگ چین
- محل سکونتی به نام: شهر ممنوعه
- تیان تان بودا بزرگ
- بنای یادبود چین: معبد بهشت
- ۵- کاخ پوتالا
- بنای یادبود چینی: مروارید شرق
- باغ کلاسیک سوژو
- معبد امپریال شمالی
- کاخ تابستانی
- ارتش Terracotta
دیوار بزرگ چین احتمالاً مشهورترین بنای یادبود در تمام آسیا و همچنین تمام چین است. قدمت این دیوار بیشتر از ۲۳۰۰ سال است.
سیاست مداران زیادی از جمله کلیمنت که بزرگترین سیاست مدار اتحاد شوروی بود ، در واقع اولین سیاست مدار بزرگی بود که درسال 1957 از محبوب ترین بخش این دیوار، که قسمتی به نام بادلینگ است، بازدید کردند.
این ساختمان با کمتر از ۶۲۵۹ کیلومتر طول و ارتفاع ۶ تا ۷متر نماد واقعی ملت چین است. این دیوار بزرگ و مشهور بین سال های ۲۱۴ تا ۲۰۴ پیش از میلاد ساخته شده است، در ابتدا برای دفع مهاجمان خارجی طراحی شده بود. دیوار چین توسط سربازان، روستاییان آن منطقه، زندانیان و مجرمان جنگی ساخته شده است.
این دیوار از بخش های مختلفی ساخته شده است که هر قسمت آن یک نام مخصوص به خود را دارد و معروفترین و پربازدید ترین بخش آن بادلینگ می باشد که بلندترین ارتفاع این دیوار در این بخش واقع شده است.
بدیهی است که بازدید از همه این مکان های مشهور و دیدنی در یک سفر غیرممکن است .پر بازدیدترین و زیباترین آن احتمالاً دیوار بزرگ چین است. بدیهی است که این دیوار بزرگ، در دسامبر ۱۹۸۷ در لیست میراث فرهنگی و ملی یونسکو به ثبت رسیده است.
ودر واقع میتوان گفت که این دیوار، بخشی از فهرست میراث جهانی می باشد.البته باید اشاره کرد که علاوه بر این مواردی که ذکر شد، چین دارای مکان های دیدنی و جاذبه های گردشگری بی شماری می باشد.
کد مطلب: 980613002-342
5,303 total views, 17 views today
خسته نباشید ممنون از مطالب مفیدتون
مطالب جالبی بود در باره ی کشور چین
این روزها از کشور چین زیاد مطلب خوندم ولی این مطلب شما خوب بود میتونید توضیح بیشتری بدهید بیشتر در مورد دیوار چین ممنون
سلام خدا قوت
خیلی اطلاعات کاملی درباره کشور چین اینجا گفتید واقعا عالی بود ممنونم از سایت خوبتون
واقعا کشور خیلی خوبیه، من دو ساله از طرف مؤسسه شما اومدم چین و بسیار راضی هستم
خیلی ممنون از لطف شما❤