کد پادکست: 981222002-347-01

محققان چینی

یک مطالعه مشترک توسط محققان چینی از کشور چین،انگلستان، فرانسه،ایالات متحده و آلمان،مکانیسم های مختلف عصبی بر اثر سیگار کشیدن و نوشیدن انجام گرفت. دانشگاه فودان،که یکی از شرکت‌کنندگان در این برنامه بود،هفته گذشته اعلام حضور کرد.نتیجه بررسی‌ها در مجله علمی پزشکی “eLife” منتشر شد.محققان چینی در بررسی 2000 مورد دریافتند که افراد سیگاری به طور کلی عملکرد ارتباطی ضعیفی دارند،بخشی از مغز به خصوص قشر اوربتیوفرنتال جانبی که با رفتارهای نا آگاهانه همراه است.
این نشان می‌‌‌دهد افرادی که سیگار می‌کشند ممکن است به دلیل اثر تحریک کنندگی نیکوتین برای افزایش کلی ارتباطات مغز سیگار بکشند و همچنین یکی از دلایل کشید سیگار می‌تواند همین رفتار‌های نا آگاهانه باشد. برعکس،به طور کلی مصرف کنندگان الکل در قشر اوربیتوفرناتال،بخشی که مختص به پاداش و تشویق در مغز است، ارتباط مغزی بالایی دارند.این امر نشان می‌دهد که ارتباط بالای این بخش از مغز ممکن است عامل جذب برخی از افراد به الکل باشد.میزان تغییرات عملکرد این ارتباطات مغزی مصرف کنندگان الکل و افراد سیگاری وابسته به میزان مصرف الکل و نیکوتین است.
پروفسور ادموند رولز از موسسه علم و فناوری در دانشگاه فودان اظهار کرد: “این بررسی ها نشان می‌دهد که پایه و اساس مکانیسم های مختلف عصبی مختلفی از انواع گوناگون اعتیاد وجود دارد و قشر اوربیوبرونتال،مهم ترین بخش احساسی در مغز است، که در این دو نوع اعتیاد دخالت دارد”.


فنگ جیانفنگ (Feng Jianfeng) از موسسه فودان نیز اظهار داشت: “این یافته ها می تواند پیامدهای مهمی بر سلامت عموم به همراه داشته باشد،زیرا مصرف الکل و کشیدن سیگار بر بیشتر مردم در سراسر جهان تاثیر می گذارد. “این ها کشفیات مهم در درک بهتر ما از اساس نورولوژیکی سیگار کشیدن و نوشیدن الکل تاثیر دارند و همچنین شواهد جدیدی در مورد مکانیزم های مختلف عصبی به این دو نوع اعتیاد به رفتارهای انسانی مربوط می‌شود و بر پیشگیری و درمان تاثیر دارند.” براساس تحقیق “WHO “،بیش از 1،1 میلیارد نفر در جهان سیگار(تنباکو) می‌کشند و بیش از 7 میلیون نفر در سال بر اثر مصرف آن جان خود را از دست می‌دهند. در همین حال 2.3 میلیارد نفر مصرف کننده الکل در سراسر جهان وجود دارد که بیش از یک چهارم آن‌ها نوجوانان 15 تا 19 ساله هستند. هر ساله بیش از 3 میلیون نفر در اثر نوشیدن الکل می‌میرند.

 

 

کد مطلب: 981222002-347

3 پاسخ

  1. چه تحقیق شگفت انگیزی
    من نمیدونم با این آمار مرگ و میر که میبینیم چرا هنوز یه سریا مخصوصا نوجوانان دوس دارن خودشون رو به کام مرگ ببرن!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *